Слънцезащитен крем за лице SPF 15 серия LETO

Слънцезащитен крем за лице SPF 15 серия LETO

Слънцезащитен крем за лице SPF 15 серия LETO

Артикул:2053
Налично:В наличност
Цена: 8.69лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0

Защитете кожата си от лятното слънце със слънцезащитен крем за лице Фаберлик.

Този надежден крем за защита от слънцето на Faberlic  осигурява средна степен на защита, което позволява, кожата да придобие лек естествен загар. Той същевременно предотвратява опасните последствия от ултравиолетовите лъчи, сред които фотостареене на кожата и поява на пигментни петна по лицето.

Защо да предпочетем слънцезащитния крем на Faberlic?

Този продукт дава усещане за сигурност и спокойствие през горещите летни дни, когато кожата е подложена на въздействието на силните слънчеви лъчи. Неговата средна степен на защита дава възможност за постигане на лек, здравословен загар на лицето, като в същото време позволява на кожата да запази своята младост, еластичност и здраве.

Специалните съставки на крема осигуряват дълбока хидратация на кожата, като я запазват мека, гладка и блестяща, дълго след като лятото си е отишло.

Леката му водоустойчива формула  Ви позволява да се чувствате защитени, дори когато плувате в морето или басейна, за да можете да се насладите максимално на своята, изпълнена с приключения ваканция.

Този крем се нанася и попива бързо и лесно, без да оставя лепкав филм по повърхността на кожата. Това Ви дава свободата да го използвате не само по време на почивката, но и през цялото лято, дори в градски условия.

Защо този слънцезащитен крем е уникален?

Този крем, предпазващ от слънчеви изгаряния е безценен помощник на кожата, поради своя уникален състав, включващ:

  • Кислороден комплекс Novaftem-O2TM - увеличаващ съдържанието на кислород в клетките на кожата, осигурявайки еднакво ефективна защита срещу UVA и UVB лъчите
  • Масло ший – повишаващо елстичността на кожата. То осигурява защитата от слънчевата радиация, заздравява кожата и я хидратира.
  • Витамин Е – елиминиращ вредното въздействие на свободните радикали. Той стимулира регенерацията на кожата, като я предпазва от преждевременно стареене. 
  • Пшенични протеини – притежаващи свойството да подобряват ефективността на средството за защита срещу Uvлъчите. Те хидратират кожата и я запазват млада. 

Начин на употреба:

Нанасяйте върху добре почистена кожа, непосредствено преди излизане на открито. В случай на необходимост нанасяйте нов слой на всеки 2-3 часа.

Избягвайте контакт с очите. Не търкайте прекалено силно лицето с хавлия, след излизане от морето или басейна.

       През лятото слънцезащитният крем може да замести дневния крем за лице.

Количество: 50мл