Парфюмна вода за жени Beau Monde

Парфюмна вода за жени Beau Monde

Парфюмна вода за жени Beau Monde

Артикул:3031
Налично:В наличност
Цена: 55.99лв. 34.99лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0

Тегло: 43 гр.Обeм: 50 мл.
 

Аромат Beau Monde  е създанен специално за фирмата Faberlic от известен френски парфюмер Алиэнор Массне.

Индикация на аромата: Плодово-дървесен аромат с меки и пикантни нотки.

 

Ароматът се разкрива чрез изящно аристократично съзвучие между цъфтяща гардения,бахерна роза и безподобно ухание на виолетка. Сърцевината на композицията съединява разкоша на подправките и уникална скъпоценна основа на Rouge Groseille deLaire*. Безупречно дървесено-махагонен шлейф подчертава принадлежността към висшето общество.

Олфакторна пирамида – това е професионално наименование на разделените по съставки акорди на аромата. Условно ароматът се разделя на три акордакоито звучат последователно : най-високите ноти (първите), средните (нотите на сърцето) и ниските (основни, покривни). Дословно думата олфакторна означава «обонятелна».

Олфакторната пирамида на парфюмната вода Beau Monde:

Високите ноти: бергамот.
Нотите на сърцето:
 роза, гардения, виолетка, розова пипер, шафран, Rouge Groseille deLaire*. 
Шлейф: амбър, мускус, сандал, палисандрово дърво, зърната на тонк.

*Rouge Groseille de Laire – това е една от легендарни основи с душа от червени ягоди,които са в контраст с цъфтящи нотки на османтус и даван.Такава основа може да се използва само в композиция с премиум-класа.

Опаковка: Произвежда се във флакон с пулвизатор с вместимост 50 мл.
Срок на годност: 5 години от датата на производството.

 

 

Как да използваме аромата? 

Ароматът най-добре "звучи" там , където пулсира кръвта:

  •  Китки (където ние измерваме сърдечен ритъм)
  • лакътни стави
  • зад ушите

Косата добре задържа аромата,затова може да се напръскат шията и тила.

Ако много Ви се иска,след Вас да се разпростира красив ароматен шлейф,може да нанесете аромата на задколенните ямки и върху долния край на роклята от опакова страна .

Като завършек, предлагаме да пръснете аромата на горе и да пристъпите в облака от аромата.

 

Как да изберем подходящ аромат?

Правило 1. Не е нужно наведнъж да се пробват множество аромати.Запознайте се  с 3-4 аромата, тогава Вие няма да се объркате и ще запомните уханието им.

Правило 2. Не пръскайте аромата от флакончето в капачката му.Опитайте се да не вдишате аромата направо от флакона или тестера.Пръснете върху попивател или чиста кърпичка . След като изберете харесания от Вас аромат,задължително го пръснете върху кожата си , за да разберете дали е съвместим с вас. Един и същ аромат може да „звучи“по различен начин,например на Вас и върху Ваша приятелка .

Правило 3. Не купувайте веднага аромата ,които си харесахте . Разходете се с него, усетете сърдечните нотки ( след15-30 мин.),които ще Ви съпровождат през целия ден и след, като си изпарят най-леките ,високите ноти ,само тогава направете избора си.

Правило 4. Взимайте в предвид времето, климатични и ситуационни фактори. Помнете,че под влиянието на топлия и влажен въдух ароматите се изветрят по-бързо, за разлика от студен и сух въздух. По-леките аромати са универсални,а наситените и плътни композиции не винаги би били умесни в офиса или на плажа. Но на една романтична среща биха обърнали внимание върху себе си.

Правило 5. Превърнете избора на аромат в удоволствие. Доброто настроение- ще Ви съветва най-добре, в този не много лек процес, като избор на аромат.

 

Състав: Alcohol denat., Aqua, Parfum, Linalool, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol, Coumarin, Geraniol, Benzyl  Benzoate, Benzyl Alcohol, Benzyl  Cinnamate, Cinnamal.