Парфюмна вода за жени Platinum

Парфюмна вода за жени Platinum

Парфюмна вода за жени Platinum

Артикул:3195
Налично:В наличност
Цена: 55.99лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0

Тегло: 52 гр.Обeм: 50 мл.
 

Изящна, елегантна и женствена. Тя е олицетворение на един свят от разкош, изтънчен вкус и великолепие. Вечерен тоалет, искрящи бижута и финалният акорд на образа – благороден аромат, носещ се като неуловим шлейф.

Ароматът Platinum е създаден ексклузивно за Faberlic от световно известния френски парфюмер Тома Фонтен.

Направление на аромата: цветно-дървесен, кадифен.

Елегантният аромат покорява със своя величествен цветно-кадифен отзвук, разкривайки се от благородните нотки на ирис, пленителна роза и очароващ портокалов цвят. Аристократичността на композицията се подчертава от прочувствения амбро-мускусен шлейф.

Опаковка: предлага се във флакон с пулверизатор с вместимост 50 мл.
Декларация за съответствие

 

 

Как правилно да се нанася ароматът?

Ароматът най-добре «звучи» там, където пулсира кръвта:

  • китката на ръката (там, където си мерим пулса);
  • лакътя (вътрешната страна);
  • зад ушите;
  • вдлъбнатинката между гърдите.

Косата добре запазва аромата, затова можете «да пръснете» по шията и тила.

Ако много ви се иска «да ви следва» красив ароматен шлейф, можете да нанесете аромата под колената и върху подгъва на дрехата от опаката страна.

Като завършек Ви препоръчваме да разпръснете аромата нагоре и да влезете в този облак.

Как да изберем аромат?

Правило 1. Не си струва да се пробват много аромати наведнъж. Запознайте се с 3-4 аромата, тогава няма да се оплетете в тях и  ще можете да запомните миризмата.

Правило 2. Не пръскайте аромата от флакона в капачката. Старайте се да не чувствате аромата направо от флакона или тестера. Нанесете го върху блотер или чиста кърпичка. Вече избрали по този начин аромата който ви харесва, задължително го нанесете  върху кожата, за да разберете, как той «живее» върху вашата кожа. Върху вас и вашата приятелка един и същи аромат може да звучи коренно различно.

Правило 3. Не купувайте аромат по най-първо впечатление. Разходете се малко с него, дочакайте нотите на сърцето (след 15-30 мин.), които ще ви съпровождат в продължения на деня, след като изветреят най-леките, връхни ноти, и едва след това направете своя избор.

Правило 4. Съобразявайте се с времето, климата и ситуационните фактори. Запомнете, че при влажен и топъл въздух ароматите се разпространяват по-интензивно, отколкото при хладен и сух. По-леките аромати са универсални, а ярките и наситени композиции не винаги ще бъдат уместни в офиса или на плажа. Затова пък на романтична среща тези аромати по-скоро биха привлекли вниманието върху себе си.

Правило 5. Превърнете процеса на избор на аромат в удоволствие. Доброто настроение – най-добрият съветник в това нелеко занятие - избора на аромат.