Парфюмна вода за жени faberlic МАМА

Парфюмна вода за жени faberlic МАМА

Парфюмна вода за жени faberlic МАМА

Артикул:3159
Налично:В наличност
Цена: 52.49лв. 34.99лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0

Тегло: 45 гр.Обeм: 50 мл.
 

В думата «Мама», как и в  самата основа на нашия парфюм, е заключено едно истинско признание в любов и израз на благодарност ,към най-скъпия човек в нашия живот. Ние безкрайно сме благодарни на майките си, за това че ни дариха живот, за всичко на което са ни учили , за любовта им, топлината и грижата. Ние сме готови многократно да повтаряме: «Благодаря ти, МАМО!»

В създаване на аромата взе участи целия ни  творчески екип. Как трябва да изглежда флакона, какви от парфюмните нотки трябва да са на първо място, какво най-добре да е изрисувано на опаковката… Всеки от нас  се е вдъхновил от спомена за своята майка, от скъпоцените моменти  на  нашето детство.

«Faberlic МАМА», е като вълшебен елексир, поел в себе си нашите светли чувства, всичко най-добро и радостно което ни свързва с майката, нейната топлина и ласка.

Аромат «Faberlic МАМА»  е специално създаден за Faberlic  от френски парфюмерБертран Дюшофур.

Направление на аромата: деликатен цветено-бархетен аромат с лек зелен оттенък .

Нежния,трогателния аромат с любов и благодарност ни изрисува образа на Майката с нюанси от циклама, фрезия, виолетка и цветящата жимолост. Нотите на сърцето са напоени с добре ни познати аромати от детството на  прясно печиво със сладкия млечен оттенък на карамел, ванилия и горски плодове, които са ни събуждали сутрин заедно с нежната майчина усмивка. Шлейф ни приспива в бархетен  облак със зелени приливи на ласката и уют, като майчина приспивна песен.

Олфакторна пирамида – професионално  наименование на разделяне по акорди . Условно ароматът се разделя на три акорда  които звучат последователно:високите ноти (начални), средни (нотите на сърцето ) и ниските (основни, шлейф). Дословно думата олфакторна означава«обоняние»Олфакторна  пирамида на парфюмната вода на

«Faberlic МАМА»:

Високите ноти: циклама, алдегида, фрезия, малина.
Нотите на сърцето: карамел, ванилия, виолетка , мимоза, жасмин, момина сълза.
Шлейф: мускус, здравец, жимолост,бархетни нотки .

Опаковка: произвежда се  във флакон с пулвизатор с обем от 50 мл.
Срок  на годност:  5  години от датата на производството.
Декларация за  съответствие       

 

Отличия

2012 г. – международна парфюмерна премия FiFi® Russian Fragrance Awards 2012, Парфюмен Оскар в номинация Local Premium («Най-добър Руски продукт в  Премиум-Клас») за парфюмна вода «Faberlic МАМА».

Допълнителна  информация относно парфюмната вода за жени «Faberlic МАМА»  може да получите в списанието «Светът на Faberlic» №42 (октомври 2012), а  също така раздела Помощ / Вопрос към експерти / Парфюмерия >> 

 

Как е правилно да се носи ароматът?

Ароматът най-добре «звучи» там, където пулсира кръвта:

  • на китката (там, където мерим пулса);
  • лакътната става (вътрешната страна);
  • зад ушите;
  • между гърдите.

Косата добре запазва аромата, затова може «да пръснете» врата и тила.

Ако много искате след вас «да се разтила» красив ароматен шлейф, може да нанесете аромата под колената и на подгъва на роклята от опаката страна.

Като завършек препоръчваме да пръснете от аромата нагоре и да влезете в този облак.

Как се избира аромат?

Правило 1. Не трябва наведнъж да се пробват много аромати. Запознайте се с 3-4 аромата, така Вие няма да се объркате в тях и ще можете да запомните миризмата.

Правило 2. Не пръскайте аромата от флакона в капачката. Постарайте се да усетите аромата не направо от флакона или тестера. Нанесете го на попивателна или чиста кърпичка. Избирайки по този начин аромат, задължително го нанесете  на кожата, за да разберете, как той «живее» върху вашата кожа. На вас и на ваша приятелка един и същи аромат може да звучи съвършено различно.

Правило 3. Не купувайте аромат по най-първо впечатление. Разходете се малко с него, дочакайте нотите на сърцето (след 15-30 мин.), които ще ви придружават в течение на деня след като изветреят най-леките, началните ноти, и едва тогава направете своя избор.

Правило 4. Имайте предвид времето, климатичните и ситуационните фактори. Запомнете, че при влажен и топъл въздух ароматите се разпространяват по-интензивно, отколкото при студен и сух. По-леките аромати са универсални, а ярките и наситени композиции не винаги ще бъдат уместни в офиса или на плажа. Затова пък на романтична среща те ще акцентират вниманието върху себе си.

Правило 5. Превърнете процеса по избор на аромат в удоволствие. Доброто настроение – най-добрия съветник в това нелеко дело, като избора на аромат.

 

Състав: етилов алкохол, вода, парфюмна композиция.