Парфюмна вода за жени Beauty Cafе 15 мл

Парфюмна вода за жени Beauty Cafе 15 мл

Парфюмна вода за жени Beauty Cafе 15 мл

Артикул:3155
Налично:В наличност
Цена: 11.49лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0

Тегло: 14 гр.Обeм: 15 мл.
 

Мекият цветно-ефирен аромат ви кани даа се потопите в кафена атмосфера, да се насладите на приятен разговор и да опитате апетитни лакомства.

Елегантен и тънък, той привлича погледите към вас и кара погледа на околните дълго време да ви следва…

Направление на аромата: цветно-ефирен аромат.

Свежите начални ноти от личи, портокал, липов цвят меко преминавата в цветно-пикантно сърце от карамфил, божур, иланг-иланг и фрезия. Акордът е завършен с шлейф от ирис, дъбов мъх, бобова тонка и амбра.

Олфакторна пирамида – професионално наименование на разделението на аромата по акорди. Условно ароматът се подразделя на три акорда, които звучат последователно: връхни ноти (начални), средни (ноти на сърцето) и ниски (базови, шлейфови). Дословно думата олфакторна означава «обонятелна».Олфакторна пирамида на парфюмна вода Beauty Café:

Начални ноти: мандарина, розови пъпки, личи, липов цвят, портокал, ябълка.
Ноти на сърцето: роза, жасмин, корени от виолетка, иланг-иланг, фрезия, карамфил, божур.
Шлейф: бобова тонка, бял мускус, ирис, амбра, дъбов мъх.

Декларация: jpgТС RU Д-RU.ПК05.В.01957 от 18.12.2012407.20 KB
Срок на годност: 5 години от датата на производство.
Опаковка: предлага се във флакон с пулверизатор с обем 15 мл.

Награди

2009 г. – международна парфюмерна награда «Аромат на Годината-2009», парфюмната вода Beauty Cafe е победител в номинация «Най-добър дамски аромат в популярен сегмент» 

Допълнително за парфюмната вода Beauty Café може да разберете в разделПомощ / Въпроси към експерта / Парфюмерия >>

 

 

Как правилно да се нанася ароматът?

Ароматът най-добре «звучи» там, където пулсира кръвта:

  • китката на ръката (там, където мерим пулса);
  • лакътя (от вътрешната страна);
  • зад ушите;
  • вдлъбнатинката между гърдите.

Косата добре запазва аромата, затова можете да «пръснете» по шията и тила.

Ако много силно искате «да ви следва» красив ароматен шлейф, можете да нанесете аромата под колената и върху подгъва на дрехата от опаката страна.

Като финал Ви препоръчваме да разпръскате аромата нагоре и да влезете в този облак.

Как да избираме аромат?

Правило 1. Не си струва наведнъж да се пробват много аромати. Запознайте се с 3-4 аромата, така Вие няма да се объркате в тях и ще можете да запомните миризмата.

Правило 2. Не пръскайте аромата от флакона в капачката. Старайте се да не чувствате аромата направо от флакона или тестера. Нанесете го върху блотер или чиста кърпичка. Вече избрали по този начин аромата който ви харесва, задължително го нанесете върху кожата, за да разберете, как той «живее» върху вашата кожа. Върху вас и вашата приятелкя един и същи аромат може да звучи коренно различно.

Правило 3. Не купувайте аромат по най-първо впечатление. Разходете се малко с него, дочакайте нотите на сърцето (след 15-30 мин.), които ще Ви придружават в продължение на целия ден, след като изветреят най-връхните, леки ноти, и едва след това направете своя избор.

Правило 4. Съобразявайте се с времето, климата и ситуационните фактори. Запомнете, че при влажен и топъл въздух ароматите се разпространяват по-интензивно, отколкото при хлоден и сух. По-леките аромати са универсални, а ярките и наситени композиции не винаги ще бъдат уместни в офиса или на плажа. Затова пък на романтична среща те по-скоро биха привлекли  вниманието върху себе си.

Правило 5. Превърнете процеса на избор на аромат в удоволствие. Доброто настроение – най-добрият съветник в това нелеко занятие-изборът на аромат.

 

Състав: спирт етилов, вода, парфюмна композиция.