Парфюмна вода за жени Renata Secret

Парфюмна вода за жени Renata Secret

Парфюмна вода за жени Renata Secret

Артикул:3047
Налично:В наличност
Цена: 87.49лв. 69.99лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
  • Гласове: 2 Рейтинг: 2.5

Тегло: 52 гр.Обeм: 60 мл.
 

Чувствена, женствена, притегателна… Това е тайната на яркия и загадъчен образ на Рената Литвинова – в особения й поглед към света и неповторим аромат, се отразяват дълбината и многогранността на женската натура .

Ароматът Renata Secret е специално създаден за компания Faberlic от известен френски парфюмер Алиенор Масне.

Направление на аромата: цветен-зелен аромат

Грациозен аромат на зелена смокиня, сочен бергамот и водна лилия създават безподобен образ на истинската женственост и очарова с меко съзвучие между златиста амбра и опушен ветивер.

Тайната на твоя омагьосващ образ и неповторим стил– във всяка капка на пленителния еликсир Renata Secret!

Олфакторнаяпирамида – професионално наименование на разделяне на аромата по акорди. Условно аромата се разделя на три акорда, които звучат последователно : високите ноти (начални), средни (нотите на сърцето ) и ниските (основни, шлейф). Дословно думата олфакторна означава «обонятелна». Олфакторная пирамида на парфюмната вода Renata Secret:

Високите ноти : бергамот, цитрон, черен пипер
Нотите на сърцето : зелен а смокиня, водна лилия, фрезия
Основните ноти : ветивер, златна амбра, мускус

Опаковка: произвежда се във флакон с пулверизатор с обем 60 мл.

Срок на годност : 5 години от дата на производство, посочена върху опаковката.

Декларация за съответствие

 

 

Как е правилно да се използва парфюмната вода ?

Ароматът «звучи» най-добре там, където пулсира кръвта:

  • на китките (там, където се измерва пулсът);

  • на лактите (от вътрешната страна);

  • зад ушите;

  • във вдлъбината между гърдите.

Косата задържа аромата трайно, затова можете да напръскате шията и задната част на врата си.

Ако Ви се иска след Вас да се "носи" красив ароматен шлейф, можете да нанесете от парфюмната вода под коляното и от вътрешната страна на долната част на роклята си.

Като завършек препоръчваме да пръснете от парфюмната вода във въздуха и да влезете в облака от аромат.

Как да изберете аромат?

Правило 1. Не трябва наведнъж да пробвате много аромати. Пробвайте 3-4 аромата, по този начин случай няма да се объркате и ще можете да запомните миризмата.

Правило 2. Не пръскайте парфюмена вода от флакона в капачката. Не пробвайте аромата директно от флакона или тестера. Нанесете го върху попивателна или чиста носна кърпичка. След като по този начин изберете аромата, който Ви е харесал, задължително го поставете върху кожата си, за да разберете как се съчетава с нея. На Вас и на Ваша приятелка един и същи аромат може да "звучи" по съвсем различен начин.

Правило 3. Не купувайте аромат само по първоначалното си впечатление. Разходете се малко с него, изчакайте да усетите нотките на сърцевината (след 15-30 мин.), които могат да Ви съпътстват в продължение на целия ден, и след като преминат първоначалните, повърхностни нотки, най-накрая да направите своя избор.

Правило 4.  Отчитайте факторите, свързани с времето, климата и различните фактори. Запомнете, че при влажен   и топъл въздух ароматите се разпространяват по-интензивно, отколкото в студено и сухо време. По-леките аромати са универсални, а ярките и наситени композиции не винаги ще бъдат подходящи в офиса или на плажа. Затова пък при романтични срещи те по-скоро ще "обърнат" вниманието върху себе си.

Правило 5. Превърнете процеса по избор на аромат в удоволствие. Доброто настроение е най-добрият съветник в това не толкова лесно занимание, като избора на аромат.

 

Състав: Alcohol denat., Aqua, Parfum, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Citronellol, Limonene, Hydroxycitronellal, Geraniol, Citral, Coumarin, Benzyl Benzoate.