Парфюмна вода за жени на faberlic FLEURETTE 50 мл

Парфюмна вода за жени на faberlic FLEURETTE 50 мл

Парфюмна вода за жени на faberlic FLEURETTE 50 мл

Артикул:3045
Налично:В наличност
Цена: 45.49лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0

Тегло: 43 гр.Обeм: 50 мл.
 

Трепетен аромат на Fleurette вдъхва на големите мечти живот в розов цвят, омагьосва с пролетен дъх на цветна градина.

Аромат Fleurette е създаден от парфюмер със световно известно име Оливие Креспомексклузивно за Фаберлик.

«Fleurette въплъщава пролетна градина с диви божури и ме пренася на юг на Франция, в Грас, където аз изкарах детството си. Невероятния аромат на цъфтящи божури се преплитат с изискано съзвучие на роза  Центифолия, нежни цветя на момина сълза и дървесни ноти на ветивер», - описва аромата автора му.

Направление на аромата: цветен-плодов.

Въздушно, все едно докосване на цветни листа към копринена кожа, благоухание на разтварящи се розови божури създават около притежателката си романтична атмосфера, изящно подчертана със звучание на зелена момина сълза и сочно личи.

Основни ноти: бергамот, божур, личи.

Олфакторна пирамида – професионално наименование разделяне на аромата по акорди. Условно аромата се разделя на три акорда, които звучат последователно: високите ноти (начални), средни (нотите на сърцето) и ниски (основни, шлейф). Дословно думата олфакторна означава «обонятелна». Олфакторна пирамида на парфюмната вода Fleurette:

Високите ноти: бергамот, личи, флердоранж.
Нотите на сърцето: божур, червена роза, червена ябълка, момина сълза.
Шлейф: ветивер, сандалово дърво, бял мускус.

Цъфти като нежен божуров цвят, наслади се на изтънчения аромат на Fleurette!

Опаковка: произвежда се във флакон с пулверизатор с обем от 50 мл. 
Срок на годност: 5 години от дата на производство посочена върху опаковката.

Декларация за съответствие

 

 

Как правилно се нанася аромата?

Ароматът «звучи» най-добре там където пулсира кръвта:

  • на китките (там, където се измерва пулсът);
  • на лактите (от вътрешната страна);
  • зад ушите;
  • във вдлъбината между гърдите.

Косата задържа аромата трайно, затова можете да напръскате шията и задната част на врата си.

Ако Ви се иска след Вас да се "носи" красив ароматен шлейф, можете, да нанесете от парфюмната вода под коляното и от вътрешната страна на долната част на роклята си.

Като завършек препоръчваме да пръснете от парфюмната вода във въздуха и да влезете в облака от аромат.

Как да изберете аромат?

Правило 1. Не трябва наведнъж да пробвате много аромати. Пробвайте3-4 аромата, по този начин случай няма да се объркате и ще можете да запомните миризмата.

Правило 2. Не пръскайте парфюмена вода от флакона в капачката. Не пробвайте аромата директно от флакона или тестера. Нанесете го върху попивателна или чиста носна кърпичка. След като по този начин изберете аромата, който Ви е харесал, задължително го поставете върху кожата си, за да разберете как се съчетава с нея. На Вас и на Ваша приятелка един и същи аромат може да "звучи" по съвсем различен начин.

Правило 3. Не купувайте аромат само по първоначалното си впечатление. Разходете се малко с него , изчакайте да усетите нотките на сърцевината (след 15-30 мин.), които могат да Ви съпътстват в продължение на целия ден, и след като преминат първоначалните, повърхностни нотки, най-накрая да направите своя избор.

Правило 4. Отчитайте факторите, свързани склимата и различните фактори, .Запомнете, че при влажен и топъл въздух ароматите се разпространяват по-интензивно, отколкото в студено и сухо време. По-леките аромати са универсални, а ярките и наситени композиции не винаги ще бъдат подходящи в офиса или на плажа. Затова пък при романтични срещи те по-скоро ще "обърнат" вниманието върху себе си .

Правило 5. Превърнете процеса по избор на аромат в удоволствие Доброто настроение е най-добрият съветник в това не толкова лесно занимание, като избора на аромат.

 

Състав: Alcohol denat., Aqua, Parfum, Limonene, Linalool, Citronellol, Geraniol, Citral, Cinnamyl Alcohol, CI 19140.