Концентрат за лице Стоп на бръчки Expert

Концентрат за лице Стоп на бръчки Expert

Концентрат за лице Стоп на бръчки Expert

Артикул:1060
Налично:В наличност
Цена: 19.99лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
  • Гласове: 0 Рейтинг: 1.0

Серия Expert са програмите за алтернативно съживяване на кожата. Иновационните продукти ще решат проблемите без помощта на пластичната хирургия и без салонните процедури!

Формулите на препаратите и методиките за домашно използване са разработени въз основа на методите на естетичната медицина. Принципът на работа на средствата от серията Expert е да решат проблема бързо, ефективно, безопасно и надеждно, без усложнения и странични ефекти, без да се прибягва до радикални методи.

Всичките наши емоции ежедневно се отразяват върху състоянието на нашата кожа. Младата кожа е еластична, а върху по-зрялата възникват "пачи крак", бръчки на челото, около носа и устните. 

Дайте на Вашето лице да се отпусне без загуба на способността да си изразява емоциите! Концентрат за лице "Стоп на бръчки" - това е иновативна алтернатива на салоните инжекции.

Свойства
•    Мигновено блокира съкращението на мускулите.
•    Спира формирането на мимическите бръчки.
•    Прави кожата по-гладка.

НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Нанасяйте концентрата върху бръчките около очите, носа, устните, челото и между веждите сутрин и/или вечер. След това нанесете вашия обичаен крем за лице. 

Препоръчителен курс: не по-малко от 30 дни.

Инструкция за използването на спринцовката:
•    За да започнете използването на спринцовката, завъртете бутало наляво до предела, докато неговата издадената част не се окаже в правоъгълно прозорче. 
•    Натиснете 4 пъти върху буталото и на пети път Вие ще можете за извлечете съдържимото. 

 

АКТИВНИ СЪСТАВКИ:

  • SynP-Ake – високотехнологичният пептиден комплекс, който временно блокира съкращението на лицевите мускули, благодарение на което мимическите бръчки се заглаждат.
  • SynP-Tacks – революционната съставка, укрепваща кожата и отговаряща за здравината на кожно-епидермалния контакт (DEJ). Тя закрепва дермата към епидермиса, като по този начин намалява "увисването" на дермата. SynP-Tacks стимулира синтеза на всичките важни протеини, участващи в процеса на съединения дермата с епидермиса.
  • Кислородният комплекс Novaftem-O2™ увеличава съдържанието на кислород в кожата и подсилва действието на всичките активни съставки. Активизира локалната микроциркулация, стимулира регенерацията на кожата..
  • Витамин Е или «витамин на младостта» защитава кожата от УВ-лъчите, помага за предотвратяването на нейното преждевременното стареене.
  • Маслото ший укрепва природната защитна бариера на кожата, поддържа процес на кожната регенерация, по този начин предотвратява образуването на бръчките. Маслото ши притежава великолепно лечебно свойство, компенсира недостатъка на естествената хидратираност на кожата. 

Обем: 10 мл.