NEED MORE №5 kapsula KRASA Дълбоко хидратиране за суха коса

NEED MORE №5 kapsula KRASA Дълбоко хидратиране за суха коса

NEED MORE №5 kapsula KRASA Дълбоко хидратиране за суха коса

Серия:Expert за коса
Артикул:8951
Налично:В наличност
Цена: 3.49лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0

Допълнителна супер-грижа!
Боядисването на косата е единствената процедура, която позволява да доставим полезни съставки в дълбоките слоеве на косата. Само при боядисването подхранващите масла могат да проникнат в първия, втория и третия слой на косъма, което не можем да се постигне с традиционните продукти.
По време на боядисването косата набухва, нейните пластинки се отварят и тя е готова да попие повече полезни и подхранващи вещества.

Капсула Need More №5: дълбоко хидратиране за суха и дехидратирана коса.
•    Съдържа Squalane (сквалан) толково е важен за суха и дехидратирана коса. Това е иновативна съставка, която се произвежда от зехтин. Сквалан притежава омекотяващо, бактерицидно действие, възстановява структурата на епидермалните липиди. Лесно прониква през епидермиса и пренася биологически активни съставки в дълбоки слоеве на кожата на главата.
•    Squalane дълбоко хидратира косата и поддържа водно-липиден баланс на кожата на главата, предпазвайки от загубата на влага. Косата изглежда еластична и пълна с жизнената сила!

НАЧИН НА УПОТРЕБА:
Смесваме съдържанието на Need More капсула с крем-боя Krasa Faberlic и проявяващо мляко Krasa Faberlic (то се съдържа във всяка опаковка на крем-боята).
Внимание!
•    Не използвайте повече от 2 капсули Need More с един базов комплект с крем-боя Krasa.
•    Не използвайте Need More с други бои за коса.

Обeм: 2 мл.