Шампоан за интензивно хидратиране на косата DEEP AQUA от серията Expert

Шампоан за интензивно хидратиране на косата DEEP AQUA от серията Expert

Шампоан за интензивно хидратиране на косата DEEP AQUA от серията Expert

Серия:Expert за коса
Артикул:8964
Налично:В наличност
Цена: 6.99лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
  • Гласове: 1 Рейтинг: 5.0

Шампоан за интензивно хидратиране на косата Deep Aqua

Шампоаните от серията Expert на Faberlic осигуряват интензивна грижа за косата, благодарение на иновационния подход, при който се използва комбинацията от високи технологии и функционални съставки, способни бързо и дълготрайно да решават проблемите на различните типове коса

Deep Aqua е шампоан, специално създаден, за да възстанови сухата и изтощена коса, променяйки нейната структура, чрез своята формула за освобождаващо действие, използвайки ефекта на натрупване. По този начин с всяко измиване на косата тя възстановява своя блясък и здравина, превръщайки се в косата, за която винаги сте мечтали.

Този продукт е предназначен за суха, дехидратирана и увредена коса, подлагана постоянно на термична обработка със сешоар, маша и преса. Благодарение на технологията Deep Dive безжизнената, изсушена коса се трансформира в гладка, лъскава и еластична грива, устойчива на различни атмосферни условия и начини на стилизиране.

Deep Aqua гарантира интензивна грижа за косата, чрез своята способност да почиства нежно и деликатно, без да дразни и изсушава кожата на главата. Този шампоан хидратира косата в дълбочина, увеличавайки запасите от влага, като въздейства на вътрешния слой на косъма и по този начин я предпазва от последващо увреждане и дехидратация.

Шампоаните от серията Expert връщат мекотата на косата, без да я утежняват или изсушават, което ги прави подходящи за ежедневна употреба. Deep Aqua ще утоли жаждата на Вашата коса, правейки я по-силна, блестяща и здрава.

Начин на употреба:

Нанесете малко количество от продукта върху, предварително намокрена коса и втрийте с леки масажни движения до образуване на обилна пяна, след което изплакнете добре с топла или хладка вода - по желание. При необходимост повторете процедурата.

·         Връща мекотата и блясъка на косата без да я утежнява;

·         Действа на клетъчно ниво във вътрешния слой на косъма;

·         Технология Deep Dive за дълбока хидратация;

·         Предотвратява загубата на влага при термична обработка на косата.

Количество: 250мл