Устойчива крем-боя с аминокиселини от коприна «Копринено -боядисване»

Устойчива крем-боя с аминокиселини от коприна «Копринено -боядисване»

Устойчива крем-боя с аминокиселини от коприна «Копринено -боядисване»

Серия:SALON
Артикул:8250-8279
Налично:В наличност
Цена: 7.99лв.
* SALON:

Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
 • Гласове: 2 Рейтинг: 5.0
Тегло: 115 гр.
 

Приоткрийте устойчивата боя с аминокиселини от коприна,която дарява косата с наситен блясък,невероятна мекота и магнетичен блясък. Меката формула на боядисващия крем без амоняк,не травмира кутикулата на косата и се грижи за нея.

Възстановяващ кислороден флуид след боядисването на косата се нанася върху нея,като осигурява продължителен блясък и наситен цвят,а също така дълбоко подхранва и регенерира косата по цялата и дължина. 
Устойчивата крем-боя с аминокиселини от коприна «Копринено боядисване»:

 • Изразителни сияйни оттенъци.
 • Грижовно насищане на цвета .
 • 100% покриване не бели коси.
 • Грижи се за косата.
 • Иновационна формула без амоняк с аминокиселини от коприна.

Коприната е близка по свойствата и структурата си с белтък съдържащ се в косата. Аминокиселините от коприна лесно проникват в структурата на косата,изглаждат повърхността й и придава невероятна мекота и магнетичен блясък,запълвайки разрушените фрагменти и неравности с подхранващи вещества .
Комплекта съдържа:

 • 1 тубичка с крем-боя, 50 мл.
 • 1 флакон-апликатор с проявяващо мляко, 50 мл.
 • 1 Възстановяващ флуид за след боядисване, 15 мл.
 • 1 чифт ръкавици.
 • Инструкция за използване.

Винаги имайте в предвид първоначалния цвят на косата. Оттенък по тъмен от натуралния Ви, ще можете да постигнете с един етап. За да получите по-светъл тон от изходния косата трябва  да бъде предварително изрусена.

При повторно боядисване нанесете боята за 20 минути върху корените, а след това разпределете по цялата й дължина и изчакайте 10 минути. Получения цвят ще е равномерен. Не е нужно да държите боята за по-дълго време - оттенъка няма да се получи по-наситен.


Следвайте правилната техника за боядисване: разделете косата на не много големи кичури, боядисвайте един, по-един от корени, като започнете от към тила или от най-побелелите участъци на косата.

 

Aqua, Cetearyl Alcohol, Ceteareth-20, Ammonium Carbonate, Cocamide MEA, Butylene Glycol, Laureth-3, Oleth-5 Phosphate, Dioleyl Phosphate, Glycol Distearate, Sodium Laureth Sulfate, Sodium Sulfite, Polyquaternium–6, EDTA, Silk Amino Acids, Ascorbic Acid, Xanthan Gum, Ammonium Thioglycolate, Parfum, Hydroxycitronellal, Buthylphenyl Methylpropional, Linalool, Citronellol, Hexyl Cinnamal, p-Phenylenediamine, Resorcinol, p-Aminophenol, m-Aminophenol, 2-Methylresorcinol , 6-Amino-m-Cresol, 2-Methyl-5-Hydroxyethylaminophenol, 2,4 –Diaminophenoxyethanol Hydrochloride.

 

 

 
Что такое отзывы?
 
  Потребител Препоръка
Няма данни