Плащания и доставка

Методи за плащане: Заплащането на поръчките на сайта www.faberlic.bg се осъществява с наложен платеж, което означава, че Вие заплащате при получаване на пратката директно на куриера. Тази опция действа само на територията на Република България. Този метод е предпочитан от потребителите защото е удобен и сигурен за тях.

Методи и цени на доставка: Обработването на поръчката и нейното изпращането се осъществяват в рамките на 36 часа (1,5 работни дни) от момента на потвърждаването на поръчката Ви на сайта www.faberlic.bg, освен когато не разполагаме с наличност от поръчаните артикули, за което незабавно ще бъдете уведомени от нашия служител.

Изключения са възможни за неработни и почивни дни, официални празници и други форсмажорни обстоятелства (например непреодолимо лоши метеорологични условия). 

Доставките на територията на  София се осъществяват с куриерската фирма Рапидо Експрес енд Лоджистикс до посочения адрес на клиента. За останалата част на България изпращаме пратките с Рапидо Експрес енд Лоджистикс (адресна доставка) или Еконт Експрес (до офис на Еконт).

Предлагаме два вида доставки: 

1. Национална: 

  • Доставката в София се осъществява чрез Рапидо Експрес енд Лоджистикс и е на стойност 3.00 лв.
  • Доставката в страната чрез Рапидо Експрес енд Лоджистикс е на стойност 6.00 лв.
  • Доставката в страната до офис на Еконт Експрес е н стойност 4.00 лв.

2. Интернационална:  Доставката се уточнява индивидуално според точката за получаването.