Гланц за устни

Сортиране по:

Гланц за устни от Faberlic

Изберете своя гланц за устни от Faberlic и се насладете на бласък, цвят и нежен аромат. Тук ще откриете невероятна палитра от цветове, способни да направят света около Вас по-пъстър, весел и забавен.

Гланцовете за устни на Фаберлик се отличават с изключително високото качество на своите компоненти. Благодарение на всеки от тях устните Ви ще бъдат меки, хидратирани и блестящи – способни да накарат всеки мъж да пожелае незабавно да ги целуне.

Обемните, съблазнителни и примамливи устни ни карат да се чустваме красиви и желани, а гланцовете за устни на Faberlic могат лесно да Ви направят център на вниманието, като в същото време ще се погрижат деликатната кожа на устните Ви да бъде винаги в перфектно състояние.

Продуктите от тази серия са поднесени в удобни луксозни опаковки с подходящи апликатори за прецизно и лесно нанасяне. Тук ще срещнете серията ‘’Нежност’’,  която ще дари устните Ви с копринена мекота, както и специалните лакови гланцове, осигуряващи дълготраен цвят и блясък, способен наистина да заслепява, а серията ‘’Сияние на мечтите’’ изобилстваща от модерни и нежни цветове ще задоволи вкуса дори на най-взискателните дами.

Доверете се на марката Фаберлик, защото тя има дългогодишен опит в разкрасяването на жените. Не случайно тя се е превърнала в една от най-предпочитаните марки за декоративна козметика – тя знае от какво се нуждаят жените и винаги им го предоставя.

Бъдете изкусителни, очарователни и неустоими, подарявайки на устните си най-нежния гланц, способен да придава блясък, какъвто нито едно червило не може даде.