Фон дьо тен

Сортиране по:

Фон дьо тен за всякакъв тип кожа

Да намериш подходящ фон дьо тен съвсем не е лека задача. В безкрайния океан от козметични продукти все по-често се случва жените да не могат да открият продукта, който търсят и който отговаря на техните конкретни изисквания и нужди.

Фаберлик Ви предлага да намерите своя фон дьо тен, за да се радвате на перфектно изглеждаща кожа през целия ден, без да се притеснявате и да се налага да коригирате своята визия. В тази категория са подбрани уникални продукти със способност да се сливат съвършено с тена на кожата, като същевременно прикрият всички нейни недостатъци и несъвършенства.

Тук ще откриете огромно разнообразие от нюанси на всеки от предлаганите фон дьо тени, отличаващи се със своята съвършена лекота, устойчив характер и ненадминато умение да покриват, за да бъдете красива, без да утежнявате своята кожа и да и пречите да диша свободно.

Продуктите, включени в тази категория ще Ви позволят да покажете своята естествена красота и свежест, тъй като притежават специална хидратираща формула, която ще се погрижи на кожата Ви да не и липсва нищо, а гримът Ви да бъде способен да се запази през целия ден и да издържи дори най-вълнуващите нощни забавления.

Гримове от фаберлик

С тониращите кремове на Faberlic ще бъдете самото съвършенство и ще изпитвате невероятна лекота и комфорт. Серията фон дьо тен Ви обещава винаги перфектни резултати, защото Фаберлик е майстор на цветовете, който винаги знае кое е идеалното решение. За още по-добър ефект, може да комбинирате продуктите с основа за грим.

Покажете на околните Вашата естествена красота, избирайки фон дьо тен от каталога на Фаберлик.