Хидратиращо червило CC "Хидратирането в цвят"

Хидратиращо червило CC  "Хидратирането в цвят"

Хидратиращо червило CC "Хидратирането в цвят"

Серия:SkyLine
Артикул:4572-4576, 4599, 4610-4612, 4614-4624
Налично:В наличност
Цена: 7.99лв.
* SkyLine Цвят:

Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
  • Гласове: 2 Рейтинг: 5.0

Предназначението на червилото не е само да придава цвят на женските устни. То може много повече и червилото ‘’Хидратирането в цвят’’ на Faberlic  го доказва, като се грижи за красотата и здравето на устните по един изключително ефективен начин.

Уникалната формула на това хидратиращо червило придава не само плътен и наситен цвят, но успява същевременно да изравни повърхността на устните, така че те да бъдат гладки, нежни и съблазнителни през целия ден. Обогатено с екстракт от диво манго, то ефективно хидратира, подхранва и заздравява микронапукванията и раничките, причинени от неблагоприятни атмосферни условия, като студ и вятър.

Екстрактът от диво манго е включен в състава на червилото, поради своето богатство на ценни мастни киселини, които са изключително необходими, именно на чувствителната кожа на устните, тъй като те са изложени постоянно на различни дразнения, било чрез храна, напитки или механично въздействие.

Всяка жена, желаеща да притежава нежни, гладки и изкусително обемни устни трябва да притежава червило на Faberlic от серията ‘’Хидратирането в цвят’’. Това ще и помогне да изглежда ослепително и да се чувства прекрасно за дълъг период от време, без да се налагат периодични корекции на грима.

Това червило великолепно се задържа върху контура на устните без да се разтича или изтрива, като по този начин допринася за тяхната перфектна визия и форма. Формата на устните има изключителен принос за красотата на цялото лице, затова този аспект не бива да бъде подценяван.

Свойства

  • Ефектът трае в течение на 8 часа след нанасянето.
  • Уникалната формула придава наситен цвят, сочен блясък и изравнява повърхността на устните.
  • Благодарение на специалната текстура, устните придобиват гладкост и визуален обем.
  • Хидратиращото червило великолепно се задържа на контура на устните, като апетитно подчертава формата им.
  • Екстрактът от диво манго, богат на различни мастни киселини, ефективно хидратира, подхранва и възстановява  кожата на устните и заздравява микронапукванията и раничките.

Тегло: 4 гр.