Трансдермален електрически стимулатор за въздействие на БАЗ «ДЕНАС-Кардио»

Трансдермален електрически стимулатор за въздействие на БАЗ «ДЕНАС-Кардио»

Трансдермален електрически стимулатор за въздействие на БАЗ «ДЕНАС-Кардио»

Серия:spa
Артикул:77454
Налично:В наличност
Цена: 174.99лв.
Количество:     - ИЛИ -   Бърза поръчка
 • Гласове: 4 Рейтинг: 5.0

Апаратът DiaDENS-Cardio е предназначен за терапевтично неинвазивно (без нарушаване целостта на кожата), курсово въздействие на биологичните активни зони /БАЗ/, чрез динамична електроневростимулация с цел корекция на артериалното налягане и нормализиране на общото състояние на организма.

Апаратът е подходящ за лица над 14 години, с лабилна форма на артериална хипертония и пациенти с устойчиво повишение на артериалното налягане (хипертонична болест), в качеството на допълнително въздействие на фона на приеманите медикаментозни препарати.

Електростимулацията чрез апарата DiaDENS-Cardio способства за нормализиране тонуса на съдовите стени, разширяване на капилярите, подобряване на хемодинамиката в системата на микроциркулация. 

Благодарение на всичко това:

 • се стабилизира артериалното налягане на приемливо за пациента ниво;
 • се подобрява общото самочувствие;
 • се подобрява психоемоционалното състояние;
 • се повишава работоспособността;
 • се понижава риска от развиване на усложнения на хипертоничната болест;
 • се подобрява качеството на живот на пациента.

Апаратът DiaDENS-Cardio е предназначен за курсово лечение на пациенти с артериална хипертония, като допълнително лечение на фона на основната медикаментозна терапия. При курсовото използване на апарата DiaDENS-Cardio, се стабилизира артериалното налягане, подобрява се общото самочувствие, което води до понижаване на медикаментозното натоварване на организма. Освен това, регулярното използване на апарата води до профилактика на хипертоничните кризи, жизнено опасните усложнения и вероятността за продължаване живота на пациентите.
Апаратът е много удобен за използване, снабден е с информационен дисплей с голям шрифт, широк и мек маншет за фиксиране на китката, калъф за съхранение и пренасяне.

В комплекта са включени:

 • апарат DiaDENS-Cardio.
 • ръководство за експлоатация.
 • пластмасов калъф.
 • устройства за захранване от типа LR6/AA.

Технически характеристики:

 • Източник на захранване: 1,5 В LR6/AA (2 бр.).
 • Тегло: 0,35 кг.
 • Габарити: 120×110×110 мм.

В програмата на апарата DiaDENS-Cardio се използват честоти от 9,2; 77; 10 Хц, които традиционно се препоръчват при лечение на артериална хипертония, корекция на артериалното налягане и за получаване на общ седативен и успокояващ ефект.

EU-certificate >>

 

 

DiaDENS-Cardio притежава автоматизирана лечебна програма, която е предназначена за въздействие в областта на биологично активната точка ней-гуан, която се намира от вътрешната страна на ръката (на разстояние 3 см от гънката на китката). Стимулацията на ней-гуан със слаб импулсен ток, който се продуцира от DiaDENS-Cardio, оказва седативен, антистресов ефект, благодарение на което се нормализира артериалното налягане.

Препоръки за прилагане при курсово въздействие: провеждайте 1–2 процедури на ден в продължение на 10–15 дни, независимо от показателите на артериалното налягане преди процедурата. При стабилна форма на артериалната хипертония, повтаряйте курсовете ежемесечно.

Съществуват противопоказания. За правилното провеждане на процедурите с апарата ДЕНС, а също така за определяне на оптималното съчетаване с други методи за лечение, се изисква да се запознаете с инструкцията за използване, или да се консултирате със специалист.